25 maj, 2018

Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: http://www.oddesty.se. Företagsnamnet är Oddesty Sweden AB med organisationsnummer 556887-7418.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär och meddelanden

När du kontaktar oss genom vårt kontaktformulär skickas ditt meddelande till oss likt ett e-postmeddelande och lagras i vårt mailkonto. Vi raderar normalt sett inte konversationer av den här typen om du inte ber oss göra det. Samma sak gäller meddelanden som lämnas i samband med order. Dessa meddelanden är kopplade till din specifika ordern.

Vi har ingen tidsgräns på kontaktformulärsmeddelande, e-post eller ordermeddelanden som skickas till oss men informationen används bara i kundservicesyfte och inte för marknadsföring.

Cookie-filer

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

För övrigt använder vår webbplats följande cookies:

  • Google Analytics cookies – dessa är inställda för övervakning och spårning av besökarnas beteende på webbplatsen.
  • WordPress inloggade cookies – dessa används av WordPress för att verifiera inloggade besökare, lösenordsautentisering och användarverifiering.    
  • WP Super Cache cookies – dessa används av WP Super Cache-tillägg för att övervaka referrerings- och användaridentifiering för caching-ändamål.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte dina uppgifter till andra organisationer eller personer bortsett från det som krävs för att fullfölja din order. Detta är exempelvis transportbolag där vi anger din adress för att kunna skicka din order. Det gäller också lagring av databaser som finns lagrad hos webbhotellet. Oddesty använder sig av Lopnets tjänster.

Vi lämnar inte ut eller säljer din information vidare till tredje part.

Hur länge vi behåller era uppgifter

För användare som registrerar sig på vår webbplats sparar vi de personuppgifter som anges i din användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information. Vi tar normalt sett inte bort dina uppgifter/konto om du inte ber om det.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Din kontaktinformation

Kontakta oss på e-post om du har frågor: info@oddesty.se. Du kan också skicka brev till vår företagsadress: Oddesty Sweden AB, Backvägen 4, 643 32 Vingåker. Observera att detta inte är en besöksadress.

Ytterligare information

Hur vi skyddar din information

Informationen som finns lagrad är skyddad av lösenord och brandväggar genom oss eller vår internet-/serverleverantör. Vår webbplats har flera säkerhetsprogram som skyddas från diverse intrång och vi använder oss av så få extrafunktioner som möjligt för att undvika säkerhetsluckor. Information som lösenord är krypterat i våra databaser.

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Vid eventuella dataintrång eller dataläckor anmäler vi detta, enligt gällande lagstiftning, till Datainspektionen.

Analys

Vi använder Google Analytics för analys av användares beteende på vår webbplats. Denna information är dock anonym och inte kopplad till dig som person eller ditt konto hos oss.


När du registreras dig som kund hos oss eller gör en beställning accepterar du våra köpvillkor och vår integritetspolicy.